וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אסאדו דרום אמריקאי

זה הזמן להתיידד עם הנתח שמשגע כל קרניבור: אסאדו

מתכון מאת: ליעד רז, מערכת וואלה

בשרים על האש. נמרוד סונדרס
בשרים על האש

מצרכים למתכון

  • 2 ק"ג נתח אסאדו
  • בקבוק יין אדום
  • מלח גס, פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • 2. מתבלים היטב את נתח הבשר עם מלח ופלפל מכל צדדיו.
  • 3. לתבנית אפייה שופכים את היין האדום ומניחים את הבשר המתובל.
  • 4. צולים את הבשר ב 180 מעלות לכשעה.
  • 5. לאחר שעה מתחילים בתהליך העישון: מורידים את החום ל 130 מעלות וצולים לכשעתיים נוספות.
  • אחרי שעתיים מקבלים בתבנית ציר עשיר וכמות ענוגה של ק"ג וחצי של אושר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully