אסאדו דרום אמריקאי
זה הזמן להתיידד עם הנתח שמשגע כל קרניבור: אסאדו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 ק"ג נתח אסאדו
- בקבוק יין אדום
- מלח גס, פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל 180 מעלות.
- 2. מתבלים היטב את נתח הבשר עם מלח ופלפל מכל צדדיו.
- 3. לתבנית אפייה שופכים את היין האדום ומניחים את הבשר המתובל.
- 4. צולים את הבשר ב 180 מעלות לכשעה.
- 5. לאחר שעה מתחילים בתהליך העישון: מורידים את החום ל 130 מעלות וצולים לכשעתיים נוספות.
- אחרי שעתיים מקבלים בתבנית ציר עשיר וכמות ענוגה של ק"ג וחצי של אושר.