וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בשר אסאדו

זו לא מנה מסובכת. למעשה - כמה שתתעסקו פחות עם הבשר, כמה שפחות תוסיפו לו חומרים צדדיים, ככה הוא יקבל את מרכז הבמה, ויחזיר לכם בענק.

מתכון מאת: שרון,sharons79@walla.com

אסאדו. אליו נודלמן,
אסאדו/אליו נודלמן

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג שפונדרה שלמה עם עצם
  • 1/2 בקבוק יין אדום יבש
  • 1/2 ראש שום פרוס גס
  • 3 כפות רוט טריאקי
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את השפונדרה לתנור ל-15 דקות בחום גבוה.
  • 2. מנמיכים את החום ל-150 מעלות לעוד שעתיים.
  • 3. מוסיפים את היין, השום והפלפל וממשיכים לצלות לעוד שעה ניתן להוסיף בצלים קטנים במהלך השעה האחרונה.
  • 4. מומלץ להגיש עם רוטב צ'ימיצ'ורי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully