בשר אסאדו
זו לא מנה מסובכת. למעשה - כמה שתתעסקו פחות עם הבשר, כמה שפחות תוסיפו לו חומרים צדדיים, ככה הוא יקבל את מרכז הבמה, ויחזיר לכם בענק.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג שפונדרה שלמה עם עצם
- 1/2 בקבוק יין אדום יבש
- 1/2 ראש שום פרוס גס
- 3 כפות רוט טריאקי
- פלפל שחור גרוס
- מלח גרוס
אופן ההכנה
- 1. מכניסים את השפונדרה לתנור ל-15 דקות בחום גבוה.
- 2. מנמיכים את החום ל-150 מעלות לעוד שעתיים.
- 3. מוסיפים את היין, השום והפלפל וממשיכים לצלות לעוד שעה ניתן להוסיף בצלים קטנים במהלך השעה האחרונה.
- 4. מומלץ להגיש עם רוטב צ'ימיצ'ורי.