- 1. שוטפים את הדגים ביסודיות ומנגבים במגבת נייר.
-
- 2. מסירים את העור (אפשר להסיר את העור אחרי בישול) וחותכים את הדגים לחתיכות.
-
- 3. מעבירים לכלי עם דפנות גבוהות, יוצקים פנימה בקבוק או חצי בקבוק של יין לבן. חשוב לכסות ביין את חצי גובה הדגים.
-
- 4. מוסיפים חמאה (הכמות במתכון היא המלצה האמת היא שחמאה יש להוסיף כמה שמרשה המצפון שלנו).
-
- 5. חותכים את הלימון לרבעים ומוציאים את הגרעינים, מוסיפים גם אותם, שמים מלח ופלפל, מכסים את הסיר ומבשלים רבע שעה. תוספת טובה לדג הזה יכול להיות מחית תפוחי אדמה ואפונה צעירה מבושלת או אספרגוס.