וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דג קאראס בשמנת חמוצה

קאראס זה דג ממשפחה קרפיונים (גם דגי זהב סינים הם בעצם קאראס). קבלו מנה רוסית אמיתית של דגים ששוחים ברוטב של שמנת חמוצה.

מתכון מאת: ילנה זפסקי, מערכת וואלה

אוכל רוסי. אפיק גבאי
אוכל רוסי

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 8-10 דגים קטנים
  • חצי כוס קמח
  • מלח
  • צנצנת של שמנת חמוצה
  • בצל ירוק קצוץ דק

אופן ההכנה

  • 1. יש לדאוג שהדגים יהיו נקיים מקשקשים ויבשים. בעזרת מספריים גוזרים את הסנפירים החדים. מפזרים על דגים מלח ומקמחים אותם מכל הצדדים.
  • 2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 3. מחממים מחבת גדולה, שמתאימה לתנור – חשוב מאוד שכל הדגים ייכנסו למחבת כשכבה אחת. מוזגים למחבת מעט שמן צמחי עם טעם ניטרלי ומטגנים את הדגים זמן קצר מכל הצדדים כדי ליצור קרום זהוב.
  • 4. לאחר מכן שופכים שמנת על הדגים ומכניסים את המחבת לתנור ל-10 דקות. מפזרים בצל ירוק קצוץ דק ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully