- 1. משרים את האורז במים עם אגוזי המלך.
-
- 2. ממלאים את שוק הטלה בתערובת האורז, ממלחים ומפלפלים ועוטפים היטב בנייר כסף.
-
- 3. חותכים את הירקות ומניחים במגש תנור, מפזרים מעל התימין ומוסיפים את השוק הממולאת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות.
-
- 4. כעבור שעה מוציאים את המגש מניחים את הירקות שורש המוכנים בצד, מסננים את הנוזל שנוצר מהירקות והבשר ביחד ומניחים בצד. משחררים את הנתח מנייר הכסף ומחזירים לתנור להשחמה וקבלת צבע כהה.
-
- 5. את הרוטב מניחים על האש ומצמצמים עד שליש, מוסיפים דבש וחופן של פלפל גרוס ומנמיכים אש עד קבלת נוזל סמיך.
-
- 6. חותכים את רולדת שוק הטלה לטבעות של 250-300 גרם לכל סועד, מחלקים את הירקות לכל צלחת, מזלפים רוטב ואוכלים.