מתכונים חמים

צלי שוק טלה ברוזמרין

מתכון של השף איציק מזרחי , שף מלון "ענבל" ירושלים

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

שוק טלה ברוזמרין (צילום: ShutterStock)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 שוק טלה צעיר
  • 4 גבעולי רוזמרין
  • 4 גבעולי טימין
  • 4 שיני שום
  • ½ כוס שמן זית
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • ½ קילו תפוחי אדמה צעירים קלופים ושטופים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. הכנת המשרה: קוצצים 4 שיני שום מניחים בקערה ומוסיפים שמן זית. מורידים את עלי הרוזמרין והטימין מהגבעולים ומוסיפים לקערה. מתבלים במעט מלח ופלפל ומערבבים.
  • 2. מניחים בתבנית צלייה את שוק הטלה, שופכים חצי מכמות המשרה על שוק הטלה ומורחים היטב משני הצדדים.
  • 3. שמים את תפוחי האדמה בתוך קערה ושופכים מעל את המחצית השנייה של המשרה. מערבבים.
  • 4. מצרפים לטלה בתבנית ואופים בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות במשך 40 דקות.
  • 5. הופכים את הטלה וצולים לפרק זמן נוסף של 30 דקות. מוציאים ומגישים יחד עם התפודים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully