- 1. בקערה מעקבבים קמח, חמאה, תבלין מחלב, אבקת אפייה, מלח וסוכר ומערבבים היטב עד לקבלת בצק מפורר.
-
- 2. מוסיפים מים בהדרגתיות ולשים בין 5-10 דקות עד קבלת מרקם בצק אחיד ושומני, מניחים את הבצק למנוחה חצי שעה במקרר.
-
- 3. מחלקים הבצק לכדוריות קטנות ששוקלות בין 30-40 גרם, פותחים כל כדור עם האצבע ויוצרים מעין שטיח קטן בגודל 4 ס?מ 10 ס?מ.
-
- 4. ממלאים אותו בממרח תמרים ומגלגלים עד קבלת צינורית קטנה אשר בחוץ בצק ובפנים הממרח.
-
- 5. מחברים שני הקצוות ויוצרים עיגול ומקשטים את פני העיגול בפסים עם מזלג. מכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות לאורך 12-15 דקות.
-
- 6. מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר.