פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות מעמול תמרים

      עוגיות מאד טעימות וצבעוניות שנותנות הרבה צבע לצלחת משלוח המנות

      2 מדרגים / 3.33 כוכבים

      מעמולים (יח
      מעמולים (יח"צ , דן לב)

      מצרכים

      • ל-45 עוגיות:
      • 4 כוסות קמח
      • 1 כוס סולת
      • 1 שקית אבקת אפייה
      • 1 כפית תמצית וניל
      • 350 גרם חמאה רכה
      • 1/2 כוס שמן תירס/קנולה
      • 1/2 כוס מים
      • 1 כפית מי-זהר
      • מילוי תמרים:
      • 2 חבילות תמרים כבושים (1 ק"ג)
      • 2 כפיות קינמון
      • 1/4 כפית ציפורן

      אופן ההכנה

      • 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים קמח, סולת, אבקת אפייה ותמצית וניל במהירות איטית במשך 2 דקות.
      • 2. מוסיפים שמן, מים, מי זהר וחמאה וממשיכים לערבב עד קבלת בצק אחיד וחלק.
      • 3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשאירים בחוץ ולא במקרר למשך שעה.
      • 4. מערבבים את חומרי המילוי עד שמתקבלת תערובת רכה.
      • 5. מחלקים את הבצק ואת התערובת של התמרים ל-4 חלקים.
      • 6. מרדדים את הבצק למלבן בגודל 20 ס"מ על 30 ס"מ וכן את התמרים לאותן המידות.
      • 7. מגלגלים לרולדה דקה, חותכים באלכסון ומפזרים את העוגיות במירווחים של 2 ס"מ על תבנית מרופדת נייר אפייה.
      • 8. אופים 25 דקות ב-175 מעלות.
      • 9. מוציאים מהתנור ומצננים. בוזקים אבקת סוכר מעל ומגישים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -