- 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים קמח, סולת, אבקת אפייה ותמצית וניל במהירות איטית במשך 2 דקות.
-
- 2. מוסיפים שמן, מים, מי זהר וחמאה וממשיכים לערבב עד קבלת בצק אחיד וחלק.
-
- 3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשאירים בחוץ ולא במקרר למשך שעה.
-
- 4. מערבבים את חומרי המילוי עד שמתקבלת תערובת רכה.
-
- 5. מחלקים את הבצק ואת התערובת של התמרים ל-4 חלקים.
-
- 6. מרדדים את הבצק למלבן בגודל 20 ס"מ על 30 ס"מ וכן את התמרים לאותן המידות.
-
- 7. מגלגלים לרולדה דקה, חותכים באלכסון ומפזרים את העוגיות במירווחים של 2 ס"מ על תבנית מרופדת נייר אפייה.
-
- 8. אופים 25 דקות ב-175 מעלות.
-
- 9. מוציאים מהתנור ומצננים. בוזקים אבקת סוכר מעל ומגישים.