עוגיות דבש עם אגוזי לוז
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- רבע קילו קמח תופח
- 80 גרם חמאה מומסת
- 150 גרם דבש
- 2 ביצים
- 150 גרם אגוזי לוז קלויים וטחונים או קצוצים דק
אופן ההכנה
- 1. טורפים בקערה את הביצים יחד עם החמאה והדבש. מוסיפים בהדרגה תוך ערבוב את הקמח. מוסיפים כף אחת של פירורי אגוזים. מערבבים עד לקבלת בצק.
- 2. קורצים מהבצק כעין קציצות קטנות עגולות. משטיחים כל "קציצה" לצורת עוגייה שטוחה. טובלים את העוגייה בפירורי האגוזים ומניחים על נייר אפייה המונח בתבנית בגודל מתאים.
- 3. אופים כעשרים דקות בתנור שחומם ל-180 עד שהעוגיות מזהיבות.