- 1. מניחים 6 רינגים על תבנית מרופדת נייר אפייה. ומחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. בקערה מערבבים את החומרים היבשים, מוסיפים את הרטובים ומערבבים בכף. אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים.
-
- 3. לשים מעט ביד ויוצרים 6 כדורים בגודל שווה. פוחסים כל אחד לגודל הרינג ומניחים אותו בתחתיתו. אופים כ-15 דקות.
-
- 4. בינתיים מכינים את המילוי: בקערת מיקסר עם וו מקצף מערבבים היטב את גבינת העיזים והיוגורט. מוסיפים ביצים, דבש, סוכר וניל ומלח ומערבלים במהירות גבוהה עוד כ-3 דקות.
-
- 5. מעבירים את הבלילה לרינגים ואופים כ-30 דקות או עד שקיסם יוצא מעט לח.
-
- 6. מצננים במקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
-
- 7. מומלץ להגיש עם מחית פטל: מבשלים פטל טרי או קפוא כ-5 דקות עם מעט סוכר. טוחנים עם בלנדר מוט יד, מצננים ומגישים.