טרין גבינת עיזים ופירות יבשים

מושלם עבור חג השבועות הקרב ובא: אביבית פריאל מציגה טרין אוורירי במרקם של מוס, שמקבל צבעוניות ומתקית נעימה מהפירות היבשים העוטפים אותו.

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה!
מסעדת אזוריה. אפיק גבאי
מסעדת אזוריה

מצרכים

  • לטרין הגבינה:
  • 400 גרם פרומעז (2 גלילים)
  • 2 שיני שום קטנות
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כף עלי אורגנו קצוצים
  • לציפוי:
  • כוס גדושה של תערובת פירות יבשים לבחירתכם (משמשים, תאנים, צימוקים, אוכמניות וכו')

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון מעבדים את הגבינה עם השום, השמן והתבלינים.
  • 2. מקציפים את השמנת ומבליעים אותה בגבינה בעזרת מרית או כף עץ. מוסיפים את האורגנו ומערבבים.
  • 3. קוצצים לקוביות את הפירות היבשים.
  • 4. מרפדים בנייר אפייה תבנית טרין, מפזרים על תחתית התבנית את הפירות היבשים, ומהדקים.
  • 5. מוסיפים מעל הפירות את תערובת הגבינה, ומקררים.
  • 6. להגשה: הופכים את הטרין על צלחת הגשה מאורכת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully