פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      עוגת בסבוסה אישית

      עוגות סולת אישיות במרקם אוורירי עם אגוזים, בציפוי סירופ מייפל

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מאפה סולת של יריב שיינר (נמרוד סונדרס)
      מאפה סולת של יריב שיינר (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-12 כלים לסופלה
      • 4 ביצים
      • 220 גרם סוכר (כוס+2 כפות שטוחות)
      • 220 מ"ל מיץ תפוזים סחוט
      • 200 גרם קמח (כוס+6 כפות)
      • 200 גרם סולת (כוס)
      • 140 גרם שקדים טחונים
      • 100 גרם קשיו קלוי שבור
      • לשימון:
      • חמאה
      • לסירופ:
      • 200 גר? סוכר (כוס)
      • 500 מ"ל מים
      • 50 גר? סירופ מייפל (1/4 כוס)

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים בקערה את כל היבשים: קמח, סולת, ושקדים.
      • 2. מקציפים ידנית ביצים וסוכר למסה תפוחה.
      • 3. מוסיפים חלק מהמיץ וממשיכים להקציף.
      • 4. מוסיפים בהדרגה לתערובת יבשים וממשיכים בערבוב. את יתרת המיץ ומערבבים לעיסה חלקה ונוזלית.
      • 5. מרפדים תחתיות של כלים לסופלה בחמאה ומפזרים בתחתית את אגוזי הקשיו השבורים. מוזגים מעל את הבלילה על 2/3 עד קצה שולי הכלי.
      • 6. בתנור שחומם מראש אופים במרכז התנור ב-170 מעלות כ-30-40 דקות עד למבחן קיסם יבש.
      • 7. בינתיים מכינים סירופ סוכר ומייפל: מבשלים את החומרים בסיר על אש קטנה עד להסמכה קלה.
      • 8. מוזגים את מי הסוכר והמייפל מעל המאפה החם מיד עם צאתו מן התנור.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -