- 1. מערבבים בקערה את כל היבשים: קמח, סולת, ושקדים.
-
- 2. מקציפים ידנית ביצים וסוכר למסה תפוחה.
-
- 3. מוסיפים חלק מהמיץ וממשיכים להקציף.
-
- 4. מוסיפים בהדרגה לתערובת יבשים וממשיכים בערבוב. את יתרת המיץ ומערבבים לעיסה חלקה ונוזלית.
-
- 5. מרפדים תחתיות של כלים לסופלה בחמאה ומפזרים בתחתית את אגוזי הקשיו השבורים. מוזגים מעל את הבלילה על 2/3 עד קצה שולי הכלי.
-
- 6. בתנור שחומם מראש אופים במרכז התנור ב-170 מעלות כ-30-40 דקות עד למבחן קיסם יבש.
-
- 7. בינתיים מכינים סירופ סוכר ומייפל: מבשלים את החומרים בסיר על אש קטנה עד להסמכה קלה.
-
- 8. מוזגים את מי הסוכר והמייפל מעל המאפה החם מיד עם צאתו מן התנור.