- 1. לבצק: מעבדים את הקמח, השמרים והמלח עם מים עד שנוצר בצק רך ואחיד במרקמו.
-
- 2. מתפיחים את הבצק במשך שעה בטמפרטורת החדר.
-
- 3. מכינים את המילוי: קולים את האגוזים וטוחנים אותם.
-
- 4. בסיר קטן מבשלים עד לאיחוד את החמאה והשמן. כשהשניים הופכים לנוזל מוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבבים היטב.
-
- 5. מוסיפים את הסוכר והקמח, מערבבים ומסירים מהאש. מצננים.
-
- 6. יוצרים מהבצק כדורים במשקל של כ-50 גרם .
-
- 7. משמנים את היד, פותחים את כדורי הבצק ומוסיפים פנימה כף מלית אגוזים.
-
- 8. סוגרים מכל הצדדים את הבצק סביב המלית בזהירות ומשטחים לצורת פיתה.
-
- 9. מניחים את הבצק הממולא על הסאג' (או על מחבת ביתית רגילה) כשהוא חם.
-
- 10. כשהפיתה מזהיבה הופכים אותה לצד השני כשהיא מזהיבה משני הצדדים ומורידים מהאש.