וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שעועית קצוצה בנוסח הולנדי

תוספת הולנדית, טעימה ופשוטה

מתכון מאת: רות יולס, מערכת וואלה

אוכל הולנדי. אפיק גבאי
אוכל הולנדי

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • קילו שעועית רחבה ושטוחה (לא סינית)
  • 50 גרם חמאה
  • מלח ופלפל
  • כף שטוחה סוכר
  • כפית אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

  • . קוטמים את קצוות השעועית וחותכים אותה לפרוסות דקות אלכסוניות.
  • 2. מחממים את החמאה ומכניסים לסיר את השעועית. מתבלים במלח, פלפל, סוכר ואבקת מרק.
  • 3. מאדים על להבה קטנה בסיר מכוסה, ומדי פעם מנערים את הסיר, עד שהשעועית מתרככת אך עדיין נשארת קצת פריכה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully