שעועית קצוצה בנוסח הולנדי
תוספת הולנדית, טעימה ופשוטה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 מנות:
- קילו שעועית רחבה ושטוחה (לא סינית)
- 50 גרם חמאה
- מלח ופלפל
- כף שטוחה סוכר
- כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
- . קוטמים את קצוות השעועית וחותכים אותה לפרוסות דקות אלכסוניות.
- 2. מחממים את החמאה ומכניסים לסיר את השעועית. מתבלים במלח, פלפל, סוכר ואבקת מרק.
- 3. מאדים על להבה קטנה בסיר מכוסה, ומדי פעם מנערים את הסיר, עד שהשעועית מתרככת אך עדיין נשארת קצת פריכה.