- 1. מרתיחים מים בסיר וחולטים את התרד, מסננים וסוחטים את הנוזלים.
-
- 2. בבלנדר טוחנים את אגוזי הקשיו המסוננים ומוסיפים 3/4 כוס מים נקיים.
-
- 3. מערבבים את חלמוני הביצה עם התרד, קרם הקשיו, השמן, המלח ואגוז המוסקט לתערובת אחידה.
-
- 4. מקציפים את החלבונים לקצף יציב, טורפים את הקצף לתערובת התרד ומקפלים פנימה בעדינות, עד לקבלת מרקם אחיד.
-
- 5. מרפדים תבנית בניר אפיה ושופכים עליה את התערובת. מורחים שכבה בעובי של כ-2 סנטימטרים בצורה של מלבן ואופים בתנור ב- 180 מעלות למשך 15-20 דקות.
-
- 6. בעודה חמה, הופכים את בסיס התערובת על מגבת ומגלגלים את המגבת ביחד עם בסיס התערובת לקבלת גליל ומשאירים בצד לקירור.
-
- 7. בזמן שהרולדה מתקררת מכינים את קרם הבטטות: מקלפים ומבשלים את הבטטות עד שהן רכות.
-
- 8. מועכים את הבטטות ומערבבים עם שאר החומרים לקרם.
-
- 9. לאחר שבסיס התערובת התקרר לחלוטין, פותחים את הגליל, מורחים את תערובת הבטטה, מפזרים שכבה של רוקט ומגלגלים שוב את הרולדה לקבלת גליל.