וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קייל, תירס וכרוב אדום

ארוחה שלמה בקערה: סלט בטעמי קיץ עם תירס, קייל וכרוב אדום ותוספת מזינה של אצות וואקאמה קראנצ'יות

מתכון מאת: ציונה מלמן, מערכת וואלה!

אוכל בריא של ציונה מלמן. נמרוד סונדרס
אוכל בריא של ציונה מלמן

מצרכים למתכון

  • 6 עלי קייל ירוק מסולסל שטופים היטב
  • 1 קלח תירס אורגני טרי
  • 1 כוס כרוב אדום חתוך דק
  • חצי אבוקדו חתוך לקוביות
  • 2 כפות של זרעי דלעת, זרעי חמניות או אגוזי מלך
  • 1/4 בצל סגול חתוך דק או 1 גבעול של בצל ירוק קצוץ דק
  • 1/4 כוס אצות וואקאמה (לא מושרות)
  • קורט פלפל שאטה
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד
  • כף מיץ לימון
  • כף שמן זית
  • 1/2 כפית מלח הימלאיה גס

אופן ההכנה

  • 1.חותכים את הקייל לרצועות גסות. שמים בקערה יחד עם מיץ הלימון, השמן והמלח ומעסים במשך דקה או שתיים עד שהקייל מתרכך ומקבל צבע כהה.
  • 2.מחלצים בעזרת סכין את הגרעיני תירס מהקלח ומוסיפים לקייל.
  • 3.מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully