פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      סלט קייל, תירס וכרוב אדום

      ארוחה שלמה בקערה: סלט בטעמי קיץ עם תירס, קייל וכרוב אדום ותוספת מזינה של אצות וואקאמה קראנצ'יות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אוכל בריא של ציונה מלמן (נמרוד סונדרס)
      אוכל בריא של ציונה מלמן (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 6 עלי קייל ירוק מסולסל שטופים היטב
      • 1 קלח תירס אורגני טרי
      • 1 כוס כרוב אדום חתוך דק
      • חצי אבוקדו חתוך לקוביות
      • 2 כפות של זרעי דלעת, זרעי חמניות או אגוזי מלך
      • 1/4 בצל סגול חתוך דק או 1 גבעול של בצל ירוק קצוץ דק
      • 1/4 כוס אצות וואקאמה (לא מושרות)
      • קורט פלפל שאטה
      • 1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד
      • כף מיץ לימון
      • כף שמן זית
      • 1/2 כפית מלח הימלאיה גס

      אופן ההכנה

      • 1.חותכים את הקייל לרצועות גסות. שמים בקערה יחד עם מיץ הלימון, השמן והמלח ומעסים במשך דקה או שתיים עד שהקייל מתרכך ומקבל צבע כהה.
      • 2.מחלצים בעזרת סכין את הגרעיני תירס מהקלח ומוסיפים לקייל.
      • 3.מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -