מחית תפוחי עץ ודובדבנים
השף נועם דקרס מביסל'ה מציע רעיון יצירתי למחית תינוקות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גר' תפוחי עץ, לא משנה מאיזה סוג, קלופים, מגולענים וחתוכים גס
- 50 גר' דובדבנים חמוצים מגולענים, או טריים או הקפואים.
- כף מיץ לימון טרי
- 2 כפות מים
אופן ההכנה
- 1. מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה עדינה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאד עד שהתפוחים רכים לגמרי.
- 2. מעבירים לממחה וטוחנים את כל המרכיבים בעודם חמים.
- 3. מעבירים לצנצנת מעוקרת ומאחסנים במקרר.