מחית סלק ובצל צלוי
השף נועם דקרס מביסל'ה מציע רעיון יצירתי למחית סלק ובצל לתינוקות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גרם סלק מבושל , קלוף וחתוך לקוביות גסות
- 50-70 גר' בצל סגול
- 1 כף שמן זית מאיכות מעולה ובעל טעם עדין
אופן ההכנה
- 1. את הבצל יש לאפות עם הקליפה ב-180 מעלות עד שרך לגמרי, מצננים ומוציאים את תוכן הבצל. מבשר הבצל האפוי יש לשקול את הכמות הנדרשת למתכון.
- 2.נ מניחים את כל המרכיבים בממחה וטוחנים עד קבלת מחית חלקה ואחידה. אם יש צורך מוסיפים כף או שתיים של מים.