סלט תאילנדי

אסף שטרן, שף המזללה, מכין סלט תאילנדי עם במיה ואטריות תפוחי אדמה

מתכון מאת: אסף שטרן, מערכת וואלה!
מנות במיה של המזללה. אפיק גבאי
מנות במיה של המזללה

מצרכים

  • ל-3-4 מנות:
  • 20 יחידות במיה תאילנדית
  • 1/2 כרוב
  • 3 יחידות זוקיני
  • 200 גרם איטריות תפוחי אדמה
  • 2 שורשי ג'ינג'ר קטנים קצוצים דק
  • פפאיה פרוסה לרצועות דקות
  • 3 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
  • 1 צ'ילי פרוס
  • 1 בצל סגול פרוס
  • לוויניגרט:
  • 4 כפות רוטב דגים
  • 3 כפות סויה
  • סוכר דקלים – 1 יחידה
  • 100 מ"ל מיץ ליים
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 100 מ"ל רסק עגבניות
  • לקישוט:
  • 150 גרם בוטנים קלופים קלויים
  • עלי כוסברה לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. שמים חצי כרוב על מחבת גריל ("מחבת פסים"). קוצצים גס אחרי הצליה.
  • 2. את האטריות יש להכין לפי הוראות היצרן ולקרר.
  • 3. מערבבים את כל החומרים יחדיו ומערבבים עם הוויניגרט והרבה כוסברה ונענע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully