- 1. בקערה בינונית מנפים ומערבבים היטב את כל המרכיבים היבשים.
-
- 2. לתוך קערת מעבד מזון מכניסים את כל המרכיבים כאשר קוביות החמאה מעל, ומעבדים עיבוד קצר של 1-2 דק? עד לקבלת בצק אחיד.
-
- 3. מגלגלים לגליל מוארך ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקפיא לשעה.
-
- 4. מוציאים מהמקפיא למקרר למנוחה של 20 דק?.
-
- 5. בעזרת סכין שף חדה, חותכים מן הגליל דיסקיות עוגיות בעובי ס?מ.
-
- 6. מגלגלים את דפנות העוגיה בביצה ומיד לאחר מכן בסוכר דמררה, בדחיסות ונדיבות, כך שיווצר מעין כתר מסביב לעוגיה.
-
- 7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים 12 דק?.
-
- 8. בתום האפיה מוציאים ומשאירים בתבנית להצטננות כעשר דקות לפחות. (בשלב זה העוגיות נראות לא עשויות והן רגישות מאד למגע).
-
- 9. יחד עם נייר האפיה מעבירים את העוגיות על גבי רשת צינון לעוד עשר דקות.
-
- 10. הופכים את העוגיות על גבן ומאפשרים צינון נוסף.
- (דילוג על שלב זה וקודמו יגרום ללכידת חום בתחתית העוגיה אשר ימשיך לקרמל אותה. העוגיה תהפוך לדביקה ודחוסה יותר - מרקם האהוב על רבים מן הילדים).
-
- מאחסנים בכלי אטום עד כחודש ימים.