עוגיות אמרטי
עוגיות כשרות לפסח של מאפיית הבייקרי בתל אביב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 50 גרם אגוזי לוז
- 250 גרם אבקת שקדים
- 200 גרם שקדים מרים
- 5 כוסות סוכר
- 6 חלבונים
- הגשה:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
- 1. טוחנים יחד אגוזי לוז, אבקת שקדים ושקדים מרים.
- 2. מוסיפים סוכר וחלבונים.
- 3. מכניסים את המסה לשקית זילוף ומזלפים עיגולים בקוטר של מטבע של 10 אגורות.
- 4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 7 דקות.
- 5. מפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.