וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות אמרטו קלות

מתכון מאת: באדיבות רשת רולדין, מערכת וואלה

עוגיות כשרות לפסח של רולדין. רונן מנגן,
עוגיות כשרות לפסח של רולדין/רונן מנגן

מצרכים למתכון

  • ל-20 עוגיות:
  • 450 גרם (2 ו- 1/4 כוסות) סוכר
  • 5 חלבונים
  • 1 כפית ליקר שקדים אמרטו
  • 400 גרם (4 ו-1/2 כוסות) שקדים מולבנים טחונים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מעל בן מארי (אמבט מים חמים שמעליו שמים סיר נוסף), טורפים את החלבונים והסוכר, עד שהסוכר נמס.
  • 2. מעבירים למערבל מזון ומקציפים, עד לקבלת קצף יציב (כ-10 דקות במהירות גבוהה).
  • 3. מוסיפים את השקדים הטחונים ואת ליקר השקדים, ומערבלים.
  • 4. מצננים את התערובת לטמפרטורה של 35 מעלות.
  • 5. מזלפים את העוגיות, בעזרת שק זילוף, על גבי נייר האפייה. מקפידים לשמור על רווח של 3 ס"מ בין העוגיות.
  • 6. מכניסים לתנור ומנמיכים את החום ל-170 מעלות. אופים במשך 14 דקות, עד לקבלת גוון זהוב בהיר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully