וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק מלפפונים ומקל בצק עלים

אוראל קמחי מכין מרק מלפפונים בסגנון ציזיקי עם מקל בצק עלין בקלי קלות

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

צילום: בבוקשה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • למרק:
  • 1/2 קילו מלפפונים
  • 100 גרם שקדים מולבנים
  • 200 מ"ל שמנת חמוצה
  • 2 שיני שום
  • כף שמן זית
  • מלח ופלפל
  • כף שמן זית
  • למקלות בצק:
  • חבילת בצק עלים
  • 1 כף שומשום
  • ביצה
  • לקישוט:
  • 3 עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה

  • 1. למרק: טוחנים את כל המרכיבים היטב במעבד מזון ומסננים. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  • 2. מכינים את רצועות הבצק: בתנור שחומם מראש אופים לחום של 180 מעלו את רצועות בצק העלים חתוכות בגודל 2 ס"מ על 10 ס"מ. מברישים בביצה, מפזרים שומשום ל-10 דקות או עד שהן זהובות.
  • 3. מגישים את המרק עם בצק העלים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully