- 1. לבצק: במיקסר עם וו גיטרה לשים קמח ושמרים רק עד לערבוב.מוסיפים מים בהדרגה, מלח וסוכר. לאחר 10 דקות לישה מתקבל בצק אחיד, דביק ולא נדבק. מוסיפים שמן זית מערבבים רק עד שנטמע בבצק. מתפיחים כשעה בקערה, מכוסה.
-
- 2. על משטח משומן מכינים מהבצק כדורים בגודל אגרוף. מתפיחים עוד כחצי שעה.
-
- 3. על גבי משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס"מ. מפזרים על בצק הפיצה את רוטב העגבניות, חזה אווז מעושן ואופים בתנור שחומם מראש ל250 מעלות (רצוי עם אבן אפייה) כ-5 דקות עד שהפיצה מוכנה. במקביל מתבלים את עלי הרוקט בלימון, שמן זית מלח ופלפל.
-
- 4. מוציאים , פורסים מניחים מעל כל פיצה חלמון במרכז וחופן קטן של עלי רוקט ומגישים.