- אופן הכנה:
- 1. במיקסר מקציפים את הסוכר, דבש, מלח, ביצים וחלמונים 10-12 דקות.
-
- 2. מנפים את הקמח, אבקת אפייה ומוספים את הלימון המגורד והאניס ומקפלים לתערובת.
-
- 3. מחממים את השמן זית כ- 15 שניות במיקרוגל ומוסיפים לתערובת.
-
- 4. מרססים קלות את תבניות הסיליקון האישיות בתרסיס שמן זית ומוזגים את התערובת.
-
- 5. אופים בחום 160 מעלות כ- 20 דקות או כאשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
-
- 6. מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את אבקת הסוכר ומיץ התפוזים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים, מצפים את המנות האישיות ומכניסים לתנור לעוד כ- 5 דקות ומוציאים. אפשר לקשט בתותים ופירות יער.