פירה קולורבי צלוי
לא רק תפוח אדמה רבותיי. כולנו גם מכירים את פירה הארטישוק הירושלמי ואת פירה הבטטה אבל פירה קולורבי הוא פצצה של ממש. במיוחד עם שמן טרגון ושמן זית.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 8 קולורבי צלויים
- שמן זית
- לשמן טרגון
- 1/2 כוס שום קונפי
- 1/2 כוס שמן שום קונפי (השמן בו מתבשל השום על חום נמוך)
- 3 כפות עלי טרגון
- 1/2 כוס צנוברים טריים
אופן ההכנה
- אופן ההכנה:
- 1. מכינים שמן טרגון: במכתש ועלי כותשים את השום, השמן ועלי הטרגון ביחד עד לתערובת אחידה. מוסיפים את הצנוברים וממשיכים בכתישה.
- 2. מועכים את הקולורבי הצלוי יחד עם שמן זית ומערבבים תוך כדי עם שמן טרגון . מערבבים עם הקולורבי המעוך ומגישים ליד דג או עוף.