וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פירה קולורבי צלוי

לא רק תפוח אדמה רבותיי. כולנו גם מכירים את פירה הארטישוק הירושלמי ואת פירה הבטטה אבל פירה קולורבי הוא פצצה של ממש. במיוחד עם שמן טרגון ושמן זית.

מתכון מאת: ארז קומוקובסקי, מערכת וואלה!

קולורבי של ארז קומרובסקי. ארז קומרובסקי, מערכת וואלה! NEWS
קולורבי של ארז קומרובסקי/ארז קומרובסקי

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 8 קולורבי צלויים
  • שמן זית
  • לשמן טרגון
  • 1/2 כוס שום קונפי
  • 1/2 כוס שמן שום קונפי (השמן בו מתבשל השום על חום נמוך)
  • 3 כפות עלי טרגון
  • 1/2 כוס צנוברים טריים

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מכינים שמן טרגון: במכתש ועלי כותשים את השום, השמן ועלי הטרגון ביחד עד לתערובת אחידה. מוסיפים את הצנוברים וממשיכים בכתישה.
  • 2. מועכים את הקולורבי הצלוי יחד עם שמן זית ומערבבים תוך כדי עם שמן טרגון . מערבבים עם הקולורבי המעוך ומגישים ליד דג או עוף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully