פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לחמניות רוויון אווריריות

      לחמניות רוויון תפוחות ומושלמות שהולכות נפלא עם ריבה או דבש

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ביסקטס ריוויון אנגלו- אמריקנים (נמרוד סונדרס)
      ביסקטס ריוויון אנגלו- אמריקנים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-20 -25 לחמניות
      • 100 גר? חמאה
      • 360 גר? רוויון (1/2 1 כוסות)
      • 2 כפות חלב
      • 420 גר? קמח (3 כוסות)
      • 16 גר? אבקת אפיה (2 כפות מחוקות)
      • 1 גר? אבקת סודה לשתיה (1/4 כפית)
      • 18 גר? סוכר (1/2 1 כפות מחוקות)
      • 5 גר? מלח (1 כפית מחוקה)

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים היטב את כל היבשים ומכניסים בכלי מכוסה למקפיא לשעה.
      • 2. מגררים את החמאה על גבי פומפיה גסה ומכניסים למקפיא לשעה.
      • 3. כעבור שעה מוציאים מן המקפיא את שתי התערובות ומאחדים בינהן (מומלץ לא ללוש הרבה כדי לא לחמם את התערובת).
      • 4. מוסיפים בהדרגה את הנוזלים לתערובת (קרים מאד) ישירות מן המקרר ולשים מעט ובזריזות (אפשר להיעזר במעבד מזון ולתת כמה פולסים קצרים).
      • 5. על משטח מקומח מרדדים לעובי של 3 ס?מ לפחות.
      • 6. עם סכין שף חדה ומקומחת חותכים לקוביות בינוניות. מי שמעוניין בצורה עגולה אפשר כמובן להשתמש בקורצן.
      • ניתן גם לקרוץ בידיים כדורים בינוניים במשקל עד 20 גר?.
      • 7. מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות טורבו במשך כ-20 דק? עד לקבלת גוון זהוב.
      • 8. עם תום האפיה מניחים את הלחמניות על גבי רשת צינון. מומלץ לאכול בטמפ? החדר.
      • אז קחו לכם ביס-קט (קטנטן) וטעים לשנה החדשה בתקווה שתביא עמה גם שקט, שלווה, אושר ושמחה וכמובן שפע של טעמים ומאפים משובבי נפש.

      עוד מתכוני לחמים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -