- 1. מערבבים היטב את כל היבשים ומכניסים בכלי מכוסה למקפיא לשעה.
-
- 2. מגררים את החמאה על גבי פומפיה גסה ומכניסים למקפיא לשעה.
-
- 3. כעבור שעה מוציאים מן המקפיא את שתי התערובות ומאחדים בינהן (מומלץ לא ללוש הרבה כדי לא לחמם את התערובת).
-
- 4. מוסיפים בהדרגה את הנוזלים לתערובת (קרים מאד) ישירות מן המקרר ולשים מעט ובזריזות (אפשר להיעזר במעבד מזון ולתת כמה פולסים קצרים).
-
- 5. על משטח מקומח מרדדים לעובי של 3 ס?מ לפחות.
-
- 6. עם סכין שף חדה ומקומחת חותכים לקוביות בינוניות. מי שמעוניין בצורה עגולה אפשר כמובן להשתמש בקורצן.
- ניתן גם לקרוץ בידיים כדורים בינוניים במשקל עד 20 גר?.
-
- 7. מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות טורבו במשך כ-20 דק? עד לקבלת גוון זהוב.
-
- 8. עם תום האפיה מניחים את הלחמניות על גבי רשת צינון. מומלץ לאכול בטמפ? החדר.
-
- אז קחו לכם ביס-קט (קטנטן) וטעים לשנה החדשה בתקווה שתביא עמה גם שקט, שלווה, אושר ושמחה וכמובן שפע של טעמים ומאפים משובבי נפש.