- 1. מערבבים יחדיו את כל החומרים עד שמתקבלת תערובת דביקה.
-
- 2. מרפדים תבנית בומב בקוטר 22 בניילון נצמד ומשטחים את תערובת הפירורים עד שמתקבל ציפוי אחיד ודק לכל הבומב.
-
- 3. למוס: מפרידים את הביצים ושמים את החלבונים בקערת המיקסר. מקציפים עד לקבלת בועות ומוסיפים את הסוכר, מקציפים לקבלת קצף יציב.
-
- 4. במיקרו מחממים כדקה את הממרח, המים והנס קפה וטורפים לקבלת תערובת אחידה.
-
- 5. מוסיפים את החלמונים וטורפים היטב. מוסיפים 1/3 מהחלבונים לתערובת וטורפים. מוסיפים את שאר החלבונים ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה. מוזגים לבומב ומעבירים למקפיא ל 1/2 שעה.
-
- 6. בינתיים מגלגלים כ-6-8 כדורים מתערובת הפירורים. מוציאים את הבומב מהפריזר, מכניסים לתוכו את כדורי ממרח האגוזים ודוחסים קלות עם האצבע.
-
- 7. מכניסים לפריזר לשעתיים לפחות. מוציאים שוב מהפריזר ומשטחים מעל המוס הקפוא את שארית תערובת הפירורים ליצירת תחתית.
-
- 8. מחזירים לפריזר. לפני ההגשה שולפים את המוס בעדינות מתוך הבומב והופכים על צלחת הגש