- 1. מחממים תנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות).
-
- 2. מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב. ממיסים את השוקולד עם המים בסיר כפול, מקפלים בזהירות את השוקולד המומס הפושר, החלמונים, הקמח והאגוזים לתוך הקצף, מעבירים את הבלילה לתבנית. אופים כ-30 דקות ומקררים למשך חצי שעה.
-
- 3. מכינים את המוס: מקציפים את מיכל השמנת לקצפת, ובמקביל ממיסים את השוקולד עם המים. מוסיפים את השוקולד לקצפת, מקציפים היטב ומורחים על העוגה שהתקררה.
-
- 4. מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר ומורחים על המוס, שוברים לרסיסים את המקופלות ומעטרים את העוגה.
- מקררים את העוגה למשך יום.