מרק וישיסואז בקלי קלות
מתכון בריא של פיליס גלזר למרק וישיסואז
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- - 6-8 מנות:
- 30 גרם חמאה
- 4 כוסות כרישה, חצויה לאורך ופרוסה
- 4 כוסות תפוחי אדמה בהירים עם קליפה דקה, חתוכים לקוביות (לא מקולפים)
- מים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- עירית או טרגון קצוצים לקישוט
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את החמאה ומטגנים את הכרישה עד שהיא מתרככת.
- 2. מוסיפים את תפוחי האדמה והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהירקות רכים.
- 3. בעזרת בלנדר מוט, או בבלנדר רגיל (ב-2 נאגלות) , טוחנים את התערובת, עד שהיא במרקם קרמי . אני אוהבת להשאיר כמה חתיכות. מקשטים בעירית קצוצה עם מספריים, מגישים חם או קר (אני אוהבת אותו מוגש חם).