עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לכ-30 עוגיות
- 2 ביצים
- 280 גרם קמח
- 100 גרם סוכר חום
- 100 גרם סוכר לבן
- 150 גרם שוקולד צ'יפס
- 100 גרם אגוזים קצוצים גס
- 5 גרם מלח
- 3 גרם סודה לשתיה
- כוס שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה גדולה את כל היבשים (קמח, סוכר, שוקולד צ'יפס, אגוזים, מלח וסודה לשתיה).
- 2. בכלי נפרד, טורפים קלות ביצים ומוסיפים פנימה שמן זית ומערבבים.
- 3. יוצקים מעל לתערובת היבשים ומערבבים למסה אחידה.
- 4. מגלגלים כדורים בקוטר 3 ס"מ, משטחים קלות על משטח האפייה ואופים בחום של 180 מעלות כ7 דקות.