עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים

מתכון מאת: מיכל בוטון, מערכת וואלה!
עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים. נמרוד סונדרס
עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזים

מצרכים

  • לכ-30 עוגיות
  • 2 ביצים
  • 280 גרם קמח
  • 100 גרם סוכר חום
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 150 גרם שוקולד צ'יפס
  • 100 גרם אגוזים קצוצים גס
  • 5 גרם מלח
  • 3 גרם סודה לשתיה
  • כוס שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה גדולה את כל היבשים (קמח, סוכר, שוקולד צ'יפס, אגוזים, מלח וסודה לשתיה).
  • 2. בכלי נפרד, טורפים קלות ביצים ומוסיפים פנימה שמן זית ומערבבים.
  • 3. יוצקים מעל לתערובת היבשים ומערבבים למסה אחידה.
  • 4. מגלגלים כדורים בקוטר 3 ס"מ, משטחים קלות על משטח האפייה ואופים בחום של 180 מעלות כ7 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully