- 1. מקציפים את הביצים והסוכר כ-8 דקות במהירות גבוהה.
-
- 2. בזרם איטי, מוסיפים את השמן.
-
- 3. בקערה נפרדת מאחדים בין קמח, אבקת אפיה, מלח וקליפת תפוז מגוררת.
-
- 4. בהדרגה ולסירוגין מוסיפים לתערובת הרטובה מעט מתערובת היבשים תוך ערבוב קל ומיד לאחר מכן מעט מקרם הקוקוס וחוזר חלילה. חוזרים על הפעולה כ3 פעמים עד שהמסה אחידה.
-
- 5. מוסיפים את תערובת הפירות היבשים בסוף ההקצפה ומערבבים קלות רק איחוד.
-
- 6. ומעבירים לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ ואופים בחום של 180 מעלות כארבעים דקות. יש לנעוץ קיסם במרכז העוגה כדי לוודא שהיא מוכנה. במידה והוא יוצא יבש העוגה מוכנה. מצננים.
-
- 7. הכנת הזיגוג: מנפים את אבקת הסוכר לכלי עם מים (כדי להימנע מגושי סוכר) ומערבבים היטב. מברישים את העוגה בזיגוג לאחר שהיא מתקררת לקבלת ברק מגרה.