- 1. מכינים את הרוטב על ידי ערבוב כל החומרים ביחד בממחה (בלנדר) חוץ מהפרג. בוחשים פנימה את הפרג. שמים בצד.
-
- 2. בקערה, מערבבים את האבוקדו, אפרסמון ובצל אדום. יוצקים מעל מספיק מהרוטב כדי להרטיב את הסלט ומערבבים בעדינות. מקשטים בכוסברה ומגישים את יתרת הרוטב בצד. מגישים בכוסות אישיות או על עלי חסה.
-
- עוד רעיון להגשה: מחלקים את עלי החסה בין צלחות ההגשה ומסדרים למעלה אבוקדו פרוס דק, כאשר פרוסה אחת מונחת על קצוות השנייה לסירוגין עם פרוסות אפרסמון (אם רוצים להכין את פרוסות האבוקדו מבעוד מועד, יש להבריש אותם במיץ תפוזים, לימון או קלמנטינה כדי שלא ישחירו). מטפטפים למעלה טיפות של רוטב ומגישים מיד.