- 1. מכינים בצק: שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים עד קבלת בצק מפורר (חשוב לא לטחון יותר מידי על מנת שלא לחמם את הבצק).
-
- 2. מוציאים ומאחדים את המסה עם הידיים לבצק אחיד.
-
- 3. משטחים מעט את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר ל-30 דקות לפני השימוש.
-
- 4. הכנת אוזני המן: מרדדים את הבצק לעובי של כ-3 מ"מ וקורצים לעיגולים בקוטר של 8 ס"מ.
-
- 5. מניחים למנוחה במקרר עד שהמלית תהיה מוכנה.
-
- 6. פונים להכנת המלית, מטגנים את הבצלים על אש בינונית יחד עם החמאה והסוכר עד שהבצלים מתרככים ומקבלים צבע מקורמל. מורידים למסננת ומקררים.
-
- 7. מוסיפים למסה את הפרמזן, הבזיליקום וממליחים לפי הטעם.
-
- 8. מניחים מעט מתערובת הבצלים במרכז כל עיגול בצק קרוץ, מקפלים וצובטים בפינות על מנת לסגור את הבצק לצורת אוזן המן.
-
- 9. מניחים אנשובי מגולגל על המלית. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 15 דקות.
-
- 10. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. ניתן לקשט בעלי בזיליקום טריים.