מתכונים חמים

שטרודל סלמון מעושן

גבינת כנען, זיתים שחורים, פרמזן, וכמובן- סלמון מעושן. חברת "השף הלבן" מבית תנובה מספקת מתכון שיהפוך לכם את השטרודל הרגיל לחוויה שעוד לא הכרתם.

מתכון מאת: צ'רלי פדידה, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-10 מנות:
  • 1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען מסדרת השף הלבן
  • 1 חבילה (200 גרם) סלמון מעושן של דגי תנובה
  • 1 ק"ג בצק עלים
  • 2 ביצים
  • 1/2 צרור עירית קצוצה
  • קמח למשטח העבודה
  • 20 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים גס
  • חצי חבילה (50 גרם) פתיתי פרמזן מסדרת השף הלבן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה גבינת כנען, סלמון מעושן חתוך גס, זיתים שחורים ועירית קצוצה, ממליחים ומפלפלים.
  • 2. פותחים את בצק העלים על משטח מקומח.
  • 3. חותכים רצועה ברוחב של כ-20 ס"מ. מניחים את התערובת באמצע הבצק ולכל אורכו.
  • 4. מורחים ביצה טרופה בעזרת מברשת בשני צידו של הבצק. חותכים עם סכין את הבצק משני צידו מבלי לגעת במילוי וקולעים צמה (ראו מתכון וידאו).
  • 5. מניחים את הצמה בתבנית משומנת, מורחים בביצה טרופה ומפזרים את הפרמזן מעל.
  • 6. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 12 דקות או עד שהבצק מקבל צבע זהוב ופריך, מוציאים מהתנור, חותכים למנות ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully