- 1. מערבבים בקערה גבינת כנען, סלמון מעושן חתוך גס, זיתים שחורים ועירית קצוצה, ממליחים ומפלפלים.
-
- 2. פותחים את בצק העלים על משטח מקומח.
-
- 3. חותכים רצועה ברוחב של כ-20 ס"מ. מניחים את התערובת באמצע הבצק ולכל אורכו.
-
- 4. מורחים ביצה טרופה בעזרת מברשת בשני צידו של הבצק. חותכים עם סכין את הבצק משני צידו מבלי לגעת במילוי וקולעים צמה (ראו מתכון וידאו).
-
- 5. מניחים את הצמה בתבנית משומנת, מורחים בביצה טרופה ומפזרים את הפרמזן מעל.
-
- 6. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 12 דקות או עד שהבצק מקבל צבע זהוב ופריך, מוציאים מהתנור, חותכים למנות ומגישים.