שטרודל סלמון מעושן

גבינת כנען, זיתים שחורים, פרמזן, וכמובן- סלמון מעושן. חברת "השף הלבן" מבית תנובה מספקת מתכון שיהפוך לכם את השטרודל הרגיל לחוויה שעוד לא הכרתם.

מתכון מאת: צ'רלי פדידה, מערכת וואלה!

מצרכים

  • ל-10 מנות:
  • 1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען מסדרת השף הלבן
  • 1 חבילה (200 גרם) סלמון מעושן של דגי תנובה
  • 1 ק"ג בצק עלים
  • 2 ביצים
  • 1/2 צרור עירית קצוצה
  • קמח למשטח העבודה
  • 20 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים גס
  • חצי חבילה (50 גרם) פתיתי פרמזן מסדרת השף הלבן

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה גבינת כנען, סלמון מעושן חתוך גס, זיתים שחורים ועירית קצוצה, ממליחים ומפלפלים.
  • 2. פותחים את בצק העלים על משטח מקומח.
  • 3. חותכים רצועה ברוחב של כ-20 ס"מ. מניחים את התערובת באמצע הבצק ולכל אורכו.
  • 4. מורחים ביצה טרופה בעזרת מברשת בשני צידו של הבצק. חותכים עם סכין את הבצק משני צידו מבלי לגעת במילוי וקולעים צמה (ראו מתכון וידאו).
  • 5. מניחים את הצמה בתבנית משומנת, מורחים בביצה טרופה ומפזרים את הפרמזן מעל.
  • 6. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 12 דקות או עד שהבצק מקבל צבע זהוב ופריך, מוציאים מהתנור, חותכים למנות ומגישים.
  • עוגת סולת ופסיפלורה

  • עוגת גבינה ופירות

  • מקפא חלבה

  • חציל במילוי גבינת כנען

  • מולים ממולאים בסגנון אברוצו

  • סלט דלורית ופלמידה מעושנת

  • דגי ים צלויים בעלי בננה וסלסה

  • סשימי סלקים בקרם חזרת

  • סלמון בזיגוג סילאן

  • פורל אפוי במלית אגוזי מלך

  • סרדינים כבושים

  • סרדינים כבושים במלח על סלסה

  • איילת ים במעטפת עלי פילו

  • קציצת סלמון בקרואסון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully