- 1. מאדים את הדגים: אם מדובר בדגים קפואים שמים בסיר עם מכסה על אש נמוכה כ-8-10 דקות או עד שבשר הדג רך, עסיסי ומוכן. אם מדובר בדגים חיים מוסיפים מעט מים לסיר או יין לבן ומבשלים סגור 5-8 דקות. מצננים.
-
- 2. הרוטב: בסיר קטן ממיסים חמאה, מוסיפים קמח ומערבבים עד שהחמאה נספגת בו. מוסיפים את החלב ומערבבים היטב עד שמתקבל רוטב סמיך. מסירים מהאש ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
-
- 3. אחרי שהדגים התקררו מעט, מפרקים אותם לנתחים קטנים בעזרת הידיים ומערבבים בקערה יחד עם השמנת המתוקה והגבינה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 4. מסדרים את הדג בקעריות אישיות חסינות לחום או בתבנית פיירקס ומוזגים מעל כל קערית 1-2 כפות מהרוטב.
-
- 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שמתקבל מעטה מוקרם ומעט שחום מלמעלה.