סלמון חגיגי עם לימון ודבש

נתח סלמון שלם וחגיגי עם פרוסות לימונים , דבש וטימין

מתכון מאת: מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • 1 נתח פילה סלמון שלם (800 גרם בערך)
  • 2-3 לימונים (או 4 יחידות לימוני ליים), פרוסים דק
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות דבש איכותי
  • עלים מ4-5 גבעולי טימין
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • זרעי חרדל (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. בקערית קטנה מערבבים את שמן הזית עם הדבש, עלי הטימין ומלח ופלפל בנדיבות (ניתן להוסיף זרעי חרדל אם אוהבים).
  • 3. מניחים את פילה הסלמון על תבנית עם נייר אפייה. מושחים בתערובת שמן הזית והדבש. מסדרים מעל את פרוסות הלימון, כך שיכסו את הדג בצורה יפה וחופפת.
  • 4. מכניסים לתנור החם ואופים 22-28 דקות, עד שהדג עשוי לחלוטין ומגישים מיד.
  • פאד תאי סלמון

  • פילה סלמון על עדשים

  • לחם אבוד עם סלמון מעושן

  • קציצת סלמון בקרואסון

  • איילת ים במעטפת עלי פילו

  • לחמניות באן במילוי פריקסה

  • מאפה סלמון, תרד ובטטה

  • מאפה סלמון מעושן בשמנת

  • פאן קון טומט עם אנשובי ספרדי

  • קרקר ביתי בליווי מרק יוגורט קר

  • בצק פילו במילוי סלמון

  • שטרודל סלמון מעושן

  • תעשימה - דג עטוף בבצק

  • קלצונה טונה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully