פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלמון חגיגי עם לימון ודבש

      נתח סלמון שלם וחגיגי עם פרוסות לימונים , דבש וטימין

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • 1 נתח פילה סלמון שלם (800 גרם בערך)
      • 2-3 לימונים (או 4 יחידות לימוני ליים), פרוסים דק
      • 4 כפות שמן זית
      • 2 כפות דבש איכותי
      • עלים מ4-5 גבעולי טימין
      • מלח ופלפל שחור גרוס
      • זרעי חרדל (לא חובה)

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. בקערית קטנה מערבבים את שמן הזית עם הדבש, עלי הטימין ומלח ופלפל בנדיבות (ניתן להוסיף זרעי חרדל אם אוהבים).
      • 3. מניחים את פילה הסלמון על תבנית עם נייר אפייה. מושחים בתערובת שמן הזית והדבש. מסדרים מעל את פרוסות הלימון, כך שיכסו את הדג בצורה יפה וחופפת.
      • 4. מכניסים לתנור החם ואופים 22-28 דקות, עד שהדג עשוי לחלוטין ומגישים מיד.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות