מתכונים חמים

סלמון חגיגי עם לימון ודבש

נתח סלמון שלם וחגיגי עם פרוסות לימונים , דבש וטימין

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 נתח פילה סלמון שלם (800 גרם בערך)
  • 2-3 לימונים (או 4 יחידות לימוני ליים), פרוסים דק
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות דבש איכותי
  • עלים מ4-5 גבעולי טימין
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • זרעי חרדל (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. בקערית קטנה מערבבים את שמן הזית עם הדבש, עלי הטימין ומלח ופלפל בנדיבות (ניתן להוסיף זרעי חרדל אם אוהבים).
  • 3. מניחים את פילה הסלמון על תבנית עם נייר אפייה. מושחים בתערובת שמן הזית והדבש. מסדרים מעל את פרוסות הלימון, כך שיכסו את הדג בצורה יפה וחופפת.
  • 4. מכניסים לתנור החם ואופים 22-28 דקות, עד שהדג עשוי לחלוטין ומגישים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully