פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בורקס פריקסה

      אבי ביטון מכין את הגרסה האפויה לפריקסה המפורסם וממלא עלי פילה בטונה, ביצה קשה, אריסה ותפוחי אדמה

      2 מדרגים / 5 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • 1 חבילת עלי פילו
      • תרסיס שמן קנולה
      • למילוי:
      • 1 קופסת טונה מסוננת משמן
      • 1 כפית אריסה
      • 1 כפית לימון כבוש
      • 1 תפוח אדמה מבושל וחתוך לקוביות קטנות
      • 2 ביצים קשות קלופות וחתוכות לקוביות
      • 3 כפות זיתים ירוקים קצוצים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-250 מעלות ובינתיים מערבבים יחד את חומרי המילוי.
      • 2. מרססים עלה פילו בשמן ומקפלים לחצי, כך שנוצר מעין מלבן מאורך.
      • 3. מניחים את המילוי בחלק התחתון של המלבן, מגלגלים ומהדקים כמו בורקס, מממשיכים כך עם שאר העלים והמילוי.
      • 4. מניחים על תבנית משומנת או מרופדת נייר אפיה ומשמנים את המאפים גם מלמעלה. אופים עד להשחמה.
      • שתף בפייסבוק
      • שתף בטוויטר
      • שתף במייל

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -