- 1. שמים את כל המרכיבים של הבצק במעבד מזון וטוחנים עד קבלת בצק מפורר (חשוב לא לטחון יותר מידי על מנת שלא לחמם את הבצק).
-
- 2. מוציאים ומאחדים את המסה עם הידיים לבצק אחיד.
-
- 3. משטחים מעט את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר ל-30 דקות לפני.
-
- 4. מרדדים את הבצק לעובי של כ-3 מ"מ, קורצים לעיגולים קטנים(קוטר 3 ס"מ) ומקררים.
-
- 5. אופים את הקרקר בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 12 דקות או עד קבלת צבע זהוב. מניחים בצד להתקרר.
-
- 6. להכנת המלית, מניחים את כל המרכיבים בקערה (אפשר גם במעבד מזון) ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. מעבירים לשק זילוף.
-
- 7. מזלפים מקרם הגבינה על חצי מהקרקרים בצורה אחידה, מניחים עוד קרקר על הקרם כך שיהיו כמו סנדוויצ'ים. מעמידים כך שיראו את השכבות של הסנדוויץ'.