מוקפץ עוף, פטריות וברוקולי
מנה של עוף, פטריות, ברוקולי, בצל ירוק ושום מוקפצים ברטבים. עם מרכיבים שיש בכל מקרר תכינו בכמה דקות ארוחה שלא תבייש אף מסעדה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 2 יחידות חזה עוף (ניתן להחליף את חזה העוף בטופו/סייטן כדי להכין מנה צמחונית)
- 10 יחידות פטריות (כל סוג שאתם אוהבים)
- 1 ברוקולי
- 3 יחידות בצל ירוק
- 1 ראש שום (ירוק אם בעונה)
- 2 כפות רוטב פאד תאי
- 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כף רוטב סויה שחורה
- 1/4 כוס מים
אופן ההכנה
- 1. חותכים את חזה העוף, ברוקולי ופטריות לחתיכות קטנות. קוצצים את הבצל הירוק והשום.
- 2. מחממים ווק עם שמן קנולה ומקפיצים את חזה העוף. אחרי 2 דקות מוסיפים את הפטריות, וממשיכים להקפיץ עוד 3 דקות. מוסיפים את הברוקולי, הבצל הירוק והשום, ומקפיצים עוד דקה. יוצקים לווק את רוטב הפאד תאי, צ'ילי מתוק, סויה שחורה ומים, ומקפיצים עוד 2 דקות.
- 3. מורידים לצלחת ומקשטים עם מעט בצל ירוק טרי.