וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוקפץ עוף, פטריות וברוקולי

מנה של עוף, פטריות, ברוקולי, בצל ירוק ושום מוקפצים ברטבים. עם מרכיבים שיש בכל מקרר תכינו בכמה דקות ארוחה שלא תבייש אף מסעדה

מתכון מאת: מערכת וואלה

פאד תאי עוף, פיטריות, ברוקולי, בצל ירוק, שום רוטב פאד תאי ורוטב צ'ילי מתוק. אפיק גבאי
פאד תאי עוף, פיטריות, ברוקולי, בצל ירוק, שום רוטב פאד תאי ורוטב צ'ילי מתוק

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 2 יחידות חזה עוף (ניתן להחליף את חזה העוף בטופו/סייטן כדי להכין מנה צמחונית)
  • 10 יחידות פטריות (כל סוג שאתם אוהבים)
  • 1 ברוקולי
  • 3 יחידות בצל ירוק
  • 1 ראש שום (ירוק אם בעונה)
  • 2 כפות רוטב פאד תאי
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף רוטב סויה שחורה
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את חזה העוף, ברוקולי ופטריות לחתיכות קטנות. קוצצים את הבצל הירוק והשום.
  • 2. מחממים ווק עם שמן קנולה ומקפיצים את חזה העוף. אחרי 2 דקות מוסיפים את הפטריות, וממשיכים להקפיץ עוד 3 דקות. מוסיפים את הברוקולי, הבצל הירוק והשום, ומקפיצים עוד דקה. יוצקים לווק את רוטב הפאד תאי, צ'ילי מתוק, סויה שחורה ומים, ומקפיצים עוד 2 דקות.
  • 3. מורידים לצלחת ומקשטים עם מעט בצל ירוק טרי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully