וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כרובית מעושנת וצלויה

הכיף בל"ג בעומר הוא שלא צריך לבשל ארוחה גדולה ומגוונת - שף נאור כהן מדוכן האוכל השומר 1 מעשן כרובית שלמה במעשנת

מתכון מאת: נאור כהן, מערכת וואלה

כרובית מעושנת וצלויה של נאור כהן ממסעדת השומר 1. אפיק גבאי
כרובית מעושנת וצלויה של נאור כהן ממסעדת השומר 1

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים:
  • 2 כרוביות בינוניות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 צרור תימין שהתייבש מעט
  • שמן זית
  • טחינה להגשה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר גדול מרתיחים מים וחולטים את הכרוביות בשלמותן עם מעט מלח 5 דקות, ומסננים.
  • 2. שמים את הכרוביות על משטח קליית ירקות במעשנת, מסדרים מסביב את צרור התימין, מתבלים את הכרובית בשמן זית, מלח ופלפל, ומכסים בנייר אלומיניום.
  • 3. מדליקים את האש על להבה בינונית, ומעשנים את הכרובית 15 דקות.
  • 4. מוציאים את הכרובית ממשטח הקלייה, משמנים אותה קלות, ומכניסים לתנור שחומם מראש (220 מעלות) עד שהכרובית נעשית בצבע זהב. מגישים חם עם טחינה בצד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully