מתכונים חמים

צ'ירשי טריפולטאי

הכיף בל"ג בעומר הוא שלא צריך לבשל ארוחה גדולה ומגוונת - שף נאור כהן מדוכן האוכל השומר 1 מכין צ'רשי טריפולטאי עם דלעת וגזר שהולך טוב עם תפוח אדמה צלוי

מתכון מאת: נאור כהן, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

צ'ירצ'י טריפוליטאי של נאור כהן ממסעדת השומר 1 (צילום: אפיק גבאי)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 250 גרם דלעת קלופה
  • 2 גזר קלוף
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1 כפית קימל טחון
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1 כף חומץ בן יין אדום/ מיץ מחצי לימון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדלעת לקוביות, ואת הגזר לטבעות בעובי 2 ס"מ.
  • 2. שמים את הדלעת והגזר בסיר עם מים, ומבשלים עד לריכוך. מסננים ומרסקים בעזרת כף.
  • 3. מתבלים את הדלעת בשום ובתבלינים, ובוחשים פנימה את השמן והחומץ/לימון.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully