וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'ירשי טריפולטאי

כל שולחן שבת טריפולטאי חייב סלט צ'ירשי. סלט דלעת מתובל ופיקנטי, הפעם עם גזר כמון ופפריקה חריפה שכיף לאכול עם הקוסקוס של שישי או מעל החלה

מתכון מאת: נאור כהן, מערכת וואלה אוכל

צ'ירצ'י טריפוליטאי של נאור כהן ממסעדת השומר 1. אפיק גבאי
צ'ירצ'י טריפוליטאי של נאור כהן ממסעדת השומר 1

מצרכים למתכון

    • 250גרםדלעת קלופה
    • 2גזרים קלופים
    • 1כפיתשום כתוש
    • 1כפיתכמון טחון
    • 1כפיתקימל טחון
    • 1כפיתפפריקה חריפה
    • ¼כוסשמן קנולה
    • 1כףחומץ יין אדום או מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

איך מכינים צ'ירשי טריפולטאי?

  • 1
    חותכים את הדלעת לקוביות, ואת הגזר לטבעות בעובי 2 ס"מ.
  • 2
    שמים את הדלעת והגזר בסיר עם מים, ומבשלים עד לריכוך. מסננים ומרסקים בעזרת כף.
  • 3
    מתבלים את הדלעת בשום ובתבלינים, ובוחשים פנימה את השמן והחומץ או הלימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully