וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נשנושי ברוקולי ומוצרלה

אפשר לקרוא להם קציצות או לביבות או נגיסונים. אורלי פלאי מכינה נשנושים כיפיים לשבועות, וגם לשאר השנה, כאלה שקשה מאוד להפסיק לאכול.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

נשנושי ברוקולי ומוצרלה של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
נשנושי ברוקולי ומוצרלה של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • ל-18 נשנושים:
  • 500 גרם (מגשית) פרחי ברוקולי
  • קרח
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 חבילת גבינה לאפייה, כמו ריקוטה או טוב טעם
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את פרחי הברוקולי בסלסילת אידוי (באן מארי) ומאדים 5 דקות מעל למים רותחים. אם רוצים לשמור על הגוון הירוק העז, לא מתעצלים, ומוציאים את הפרחים המאודים ישר למי קרח. מסננים.
  • 2. קוצצים את הברוקולי, ומערבבים בקערה עם שום, גבינות, פירורי לחם וביצים. מתבלים במלח ופלפל.
  • 3. מחממים מחבת טפלון עם חמאה ושמן. מטגנים כדורים קטנים כ-2 דקות מכל צד עד להזהבה.
  • 4. מגישים עם מיץ לימון סחוט מעל. אוכלים חם כשהמוצרלה עדיין נמתחת לחוטים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully