פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      נשנושי ברוקולי ומוצרלה

      אפשר לקרוא להם קציצות או לביבות או נגיסונים. אורלי פלאי מכינה נשנושים כיפיים לשבועות, וגם לשאר השנה, כאלה שקשה מאוד להפסיק לאכול.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      נשנושי ברוקולי ומוצרלה של אורלי פלאי (נמרוד סונדרס)
      נשנושי ברוקולי ומוצרלה של אורלי פלאי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-18 נשנושים:
      • 500 גרם (מגשית) פרחי ברוקולי
      • קרח
      • 2 שיני שום קצוצות
      • 1 חבילת גבינה לאפייה, כמו ריקוטה או טוב טעם
      • 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
      • 4 כפות פירורי לחם
      • 2 ביצים
      • מלח
      • פלפל שחור טחון טרי

      אופן ההכנה

      • 1. מניחים את פרחי הברוקולי בסלסילת אידוי (באן מארי) ומאדים 5 דקות מעל למים רותחים. אם רוצים לשמור על הגוון הירוק העז, לא מתעצלים, ומוציאים את הפרחים המאודים ישר למי קרח. מסננים.
      • 2. קוצצים את הברוקולי, ומערבבים בקערה עם שום, גבינות, פירורי לחם וביצים. מתבלים במלח ופלפל.
      • 3. מחממים מחבת טפלון עם חמאה ושמן. מטגנים כדורים קטנים כ-2 דקות מכל צד עד להזהבה.
      • 4. מגישים עם מיץ לימון סחוט מעל. אוכלים חם כשהמוצרלה עדיין נמתחת לחוטים.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -