- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים היטב את החלק החיצוני של הקונוסים. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
-
- 2. פורשים את הבצק על משטח עבודה וחותכים לאורכו פסים ברוחב 2 ס"מ ובאורך 25 ס"מ. מלפפים כל קונוס ברצועת בצק, ללא מרווחים (במידה ואין מספיק קונוסים, ניתן לאפות בשתי "נגלות").
-
- 3. אופים כ-25 דקות, עד להזהבת הבצק. מוציאים מהתנור, מפרידים מיד מהקונוס, ומקררים.
-
- 4. אופן הכנת הקרם: מקציפים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה, הפודינג, החלב וכף אחת של אבקת הסוכר. כשהקרם מתייצב, מוסיפים את האגוזים הטחונים בהדרגה תוך כדי הקצפה לכמה שניות נוספות במהירות נמוכה.
-
- 5. הרכבת המנה: מעבירים את הקרם לתוך שק זילוף (אפשר במקום שק הזילוף להשתמש גם בשקית אוכל קטנה). ממלאים את הקונוסים מבפנים כלפי חוץ.
-
- 6. בוזקים מעל הקונוסים את אבקת הסוכר שנותרה, ומזלפים מעליהם סילאן. ניתן לשמור בקירור כ-4 ימים.