מתכונים חמים

קונוסים ממולאים בקרם אגוזים

קינוח פשוט כל כך להכנה. אופים בצק עלים קנוי, מכינים את הקרם בכמה דקות, וקיבלתם מנה יפה מתוקה

מתכון מאת: ג'קי אזולאי, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

קונוסים ממולאים קרם אגוזים של ג'קי אזולאי למעדנות

מחשבון המרות

מצרכים

  • לכ-25 קונוסים:
  • 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים חמאה, מופשר לפי הוראות היצרן
  • 1 מכל שמנת מתוקה 32%
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב 1% שומן
  • 1/2 1 כוס אגוזי פקאן טבעי, טחונים דק
  • 1/2 1 כוס אגוזי מלך, טחונים דק
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • סילאן לזילוף
  • 25 קונוסים ממתכת (להשיג בכל חנות כלי מטבח, או לעטוף גביעי גלידה בנייר כסף)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים היטב את החלק החיצוני של הקונוסים. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
  • 2. פורשים את הבצק על משטח עבודה וחותכים לאורכו פסים ברוחב 2 ס"מ ובאורך 25 ס"מ. מלפפים כל קונוס ברצועת בצק, ללא מרווחים (במידה ואין מספיק קונוסים, ניתן לאפות בשתי "נגלות").
  • 3. אופים כ-25 דקות, עד להזהבת הבצק. מוציאים מהתנור, מפרידים מיד מהקונוס, ומקררים.
  • 4. אופן הכנת הקרם: מקציפים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה, הפודינג, החלב וכף אחת של אבקת הסוכר. כשהקרם מתייצב, מוסיפים את האגוזים הטחונים בהדרגה תוך כדי הקצפה לכמה שניות נוספות במהירות נמוכה.
  • 5. הרכבת המנה: מעבירים את הקרם לתוך שק זילוף (אפשר במקום שק הזילוף להשתמש גם בשקית אוכל קטנה). ממלאים את הקונוסים מבפנים כלפי חוץ.
  • 6. בוזקים מעל הקונוסים את אבקת הסוכר שנותרה, ומזלפים מעליהם סילאן. ניתן לשמור בקירור כ-4 ימים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully