- 1. מטגנים במחבת עם שמן זית את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הארטישוק, עלי המנגולד והתבלינים, ומערבבים. מורידים את המחבת מהאש, מסננים את תערובת הירקות, ומצננים.
-
- 2. מוסיפים את הגבינות אל התערובת, ומערבבים היטב.
-
- 3. פורשים את הבצק על משטח עבודה וחותכים אותו לאורכו ל-13 חלקים שווים, ולרוחבו ל-3 חלקים שווים, לקבלת כ-40 ריבועים שווים (בערך 7 ס"מ x 7 ס"מ). מניחים על כל ריבוע כף לא גדושה מהתערובת, ומורחים את המילוי מעט לפינות ריבוע הבצק.
-
- 4. מרימים את אחת מפינות הריבוע ומגלגלים פנימה לצורת קרואסון. חוזרים על הפעולה עם יתר הריבועים.
-
- 5. מניחים בתבנית, מברישים בחלמון, ומפזרים מעל קצח (או שומשום).
-
- 6. אופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד להזהבה.
-
- 7. מגישים חם.