- 1. לתוך מעבד מזון מכניסים את כל חומרי הבצק, לפי סדר הופעתם, ומעבדים קלות עד לקבלת בצק חלק והומוגני.
-
- 2. משטחים לצורת מלבן ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
-
- 3. בינתיים חוצים את המשמשים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מרססים במעט תרסיס שמן בטעם חמאה ומפזרים מעל המשמשים מעט סוכר. צולים בתנור כ-7 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהמשמשים מתקרמלים יפה.
-
- 4. מוציאים את הבצק מן המקרר, מפזרים קמח על משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ"מ. חותכים לקוביות בגודל 8x8 ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. דוקרים קלות במרכז עם מזלג ואופים כ-12 דקות בחום של 175 מעלות.
-
- 5. מוציאים את העוגיות מהתנור, מחכים 1-2 דקות וקורצים מהם פרחים (או כל צורה אחרת שאוהבים).
-
- 6. חותכים את הקממבר לקוביות בגודל 3x3 ס"מ ומניחים על העוגיות. מעל מניחים עלה נענע ומעל את המשמש הצלוי.
-
- 7. מפזרים מעל מעט צנוברים קלויים ומגישים עם כוס יין (רצוי לבן או מוסקט).