סלט ירקות קלויים
הסוד בסלט הזה הוא להשחים היטב את הירקות. מומלץ להכין אותם על האש ולהשאיר כמה שיותר זמן עד שהם על גבול החריכה המלאה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים
- 2 פלפלים
- 2 עגבניות
- 2 חצילים
- 50 גרם חמאה
- כף מלח
אופן ההכנה
- 1. על אש גלויה קולים היטב את החצילים עד שהם משחימים מאוד, על גבול ההשחרה המלאה. מסירים מהאש.
- 2. עוטים כפפות ומקלפים בזהירות את הירקות הקלויים. חותכים את תוכנם חיתוך אחד לאורך ואז חותכים לרוחב לכמה פרוסות.
- 3. מעבירים למחבת עם חמאה ומלח. מבשלים ביחד תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהחמאה נמסה (דקות ספורות).