וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ירקות קלויים

הסוד בסלט הזה הוא להשחים היטב את הירקות. מומלץ להכין אותם על האש ולהשאיר כמה שיותר זמן עד שהם על גבול החריכה המלאה

מתכון מאת: גור הובניסיאן, מערכת וואלה

אוכל ארמני. מערכת וואלה! NEWS
אוכל ארמני

מצרכים למתכון

  • חומרים
  • 2 פלפלים
  • 2 עגבניות
  • 2 חצילים
  • 50 גרם חמאה
  • כף מלח

אופן ההכנה

  • 1. על אש גלויה קולים היטב את החצילים עד שהם משחימים מאוד, על גבול ההשחרה המלאה. מסירים מהאש.
  • 2. עוטים כפפות ומקלפים בזהירות את הירקות הקלויים. חותכים את תוכנם חיתוך אחד לאורך ואז חותכים לרוחב לכמה פרוסות.
  • 3. מעבירים למחבת עם חמאה ומלח. מבשלים ביחד תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהחמאה נמסה (דקות ספורות).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully