- 1. יום לפני מכינים את המילוי: מרתיחים את השמנת עם התבלינים ושופכים מעל את השוקולד הלבן. מערבבים היטב ומצננים. מחכים שיצטנן מעט ומכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות.
-
- 2. הכנת התחתית: עם וו גיטרה, מעבדים במיקסר במהירות בינונית, קמח, חמאה, אבקת סוכר וקורט מלח. כשמתקבלים פירורי בצק וגושי החמאה נעלמים לגמרי, מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד עד שמתגבש בצק. מפסיקים את פעולת המיקסר, עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-20 דקות.
-
- 3. מרדדים את הבצק דק וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ. מסדרים על תבנית תנור במרווחים של כ-1 ס"מ ומכניסים למקרר ל-10 דקות.
-
- 4. אופים בחום של 180 מעלות כ-12 דקות (עד שמזהיב) ומצננים.
-
- 5. מילוי גנאש מוקצף: מקציפים במיקסר את גנאש השוקולד הלבן שישב במקרר לילה, כ-5 דקות. יש לשים לב לא להקציף יתר על המידה כדי שלא ישבר ויהפוך לגרגירי. מכניסים את הגנאש המוקצף לשק זילוף עם צנתר מס' 9-11 ומזלפים את הקרם בצורת ספירלה מעל התחתית.
-
- 6. מסדרים על מגש ומכניסים למקפיא לשעה.
-
- 7. ציפוי שוקולד: ממיסים בבן מארי שוקולד (בקערה מעל אדים), שמן ומלח ומצננים בערבוב כ-5 דקות.
-
- 8. טובלים את הקרמבואים הקפואים (לאחר שהתייצבו לחלוטין) בשוקולד ומניחים על רשת. מכניסים למקרר עד להגשה.