פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      גרנולה ביתית של מיקי שמו

      מיקי שמו מכין גרנולה תוצרת בית ומשדך לה שקדים, קוקוס ושלל פינוקים

      25 מדרגים / 3.25 כוכבים

      הפקה: בבושקה הפקות צילום ועריכה: עמית טרפוצ'ניק

      מצרכים

      • ל-800 גרם גרנולה:
      • 60 מ"ל (1/4 כוס) שמן קנולה
      • 150 גרם דבש, או סילאן
      • 1 כפית תמצית וניל
      • 300 גרם שיבולת שועל עבה
      • 75 גרם גרעיני חמנייה
      • 50 גרם שקדים פרוסים
      • 50 גרם גרעיני דלעת
      • 50 גרם קוקוס טחון
      • 75 גרם צימוקים כהים (או פרי יבש אחר, לפי הטעם)
      • (ניתן לשנות את הרכב החומרים היבשים לפי טעם אישי)

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר קטן מחממים שמן ודבש עד לקבלת תערובת אחידה.
      • 2. מוסיפים לסיר תמצית וניל, שיבולת שועל, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, שקדים פרוסים וקוקוס, ומערבבים עד שכל החומרים היבשים עטופים בתערובת הדבש.
      • 3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים בעזרת מרית לשכבה אחידה, ואופים כשעה בחום של 120 מעלות.
      • 4. מוציאים מהתנור ומפזרים את הצימוקים מעל. מצננים לגמרי ומעבירים לכלי אטום.
      גרנולה ביתית של מיקי שמו
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות