מתכונים חמים

גרנולה ביתית של מיקי שמו

מיקי שמו מכין גרנולה תוצרת בית ומשדך לה שקדים, קוקוס ושלל פינוקים

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(הפקה: בבושקה הפקות צילום ועריכה: עמית טרפוצ'ניק

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-800 גרם גרנולה:
  • 60 מ"ל (1/4 כוס) שמן קנולה
  • 150 גרם דבש, או סילאן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 300 גרם שיבולת שועל עבה
  • 75 גרם גרעיני חמנייה
  • 50 גרם שקדים פרוסים
  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 50 גרם קוקוס טחון
  • 75 גרם צימוקים כהים (או פרי יבש אחר, לפי הטעם)
  • (ניתן לשנות את הרכב החומרים היבשים לפי טעם אישי)

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן מחממים שמן ודבש עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. מוסיפים לסיר תמצית וניל, שיבולת שועל, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, שקדים פרוסים וקוקוס, ומערבבים עד שכל החומרים היבשים עטופים בתערובת הדבש.
  • 3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים בעזרת מרית לשכבה אחידה, ואופים כשעה בחום של 120 מעלות.
  • 4. מוציאים מהתנור ומפזרים את הצימוקים מעל. מצננים לגמרי ומעבירים לכלי אטום.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully