- 1.הבצק: שמים את הביצים, השמרים, הסוכר, החלב והקמח בקערת מערבל מזון עם וו לישה ומפעילים על מהירות איטית למשך שלוש דקות עד לקבלת בצק. מעלים למהירות גבוהה ומעבדים 4-6 דקות נוספות, עד שמתקבל בצק אחיד וקשיח.
-
- 2.מוסיפים את החמאה בהדרגה, כף אחרי כף, כשהמיקסר פועל במהירות בינונית.
-
- 3. מוסיפים את המלח ולשים דקה נוספת, עד שמתקבל בצק חלק וגמיש. במידה וצריך ממשיכים ללוש עד שמתקבלת התוצאה הרצויה.
-
- 4. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד. מניחים להתפחה בטמפ' החדר כשעה.
-
- 5. מחלקים את הבצק ל-18 כדורים בגודל שווה. משמנים 3 תבניות אינגליש קייק קטנות ומניחים בכל תבנית 6 כדורים. מכסים במגבת ונותנים לבצק לתפוח כ-45 דקות. בינתיים מחממים את התנור ל-180 מעלות.
-
- 6. מברישים את הבצק שבתבניות בביצה טרופה ומפזרים מעל סוכר גבישי.
-
- 7. אופים 35-40 דקות או עד שהמאפים התנפחו, הזהיבו ונאפו לחלוטין. מוציאים ונותנים להם להתקרר לחלוטין לפני שמגישים.
-
- **את הבריושים המוכנים ניתן להקפיא.